Ratturite nelik teenis pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorte teatekrossi meistrivõistlustel kolmanda koha saavutanud Viljandi rattaklubi võistkonda kuulusid Joosep Sankmann (vasakult), Kristjan Johanson, Kristel Sandra Soonik ja Toomas Vool.
Eesti noorte teatekrossi meistrivõistlustel kolmanda koha saavutanud Viljandi rattaklubi võistkonda kuulusid Joosep Sankmann (vasakult), Kristjan Johanson, Kristel Sandra Soonik ja Toomas Vool. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI

Pühapäeval peeti Pärnumaal Jõulumäel Eesti noorte jalgratturite teatekrossi meistrivõistlusi ning Viljandi klubi esimene võistkond sai tugevas konkurentsis kolmanda koha.

Rattasportlastele tuttaval Jõulumäe 3,7-kilomeetrisel ringil kihutas 23 võistkonda, nende seas kolm Viljandi rattaklubi koosseisu.

Viljandlaste nobedaim kvartett, kuhu kuulusid Joosep Sankmann, Kristel Sandra Soonik, Toomas Vool ja Kristjan Johanson, jäi alla vaid Pärnu Kalevi spordikooli ja Tallinna Kalevi jalgrattakooli esimesele koosseisule. Hõbedast jäi meie noori lahutama täpselt üks minut, kullast minut ja kaheksa sekundit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles