Mehed lähevad palliga maratonile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi vallast pärit Joosep Mooses läbis ka mullu Tallinna maratoni korvpalli põrgatades. Et toona jäi tal kehtivast Guinnessi rekordist 3:23.42 puudu vaid 56 sekundit, otsustas ta tänavu selle purustada.
Karksi vallast pärit Joosep Mooses läbis ka mullu Tallinna maratoni korvpalli põrgatades. Et toona jäi tal kehtivast Guinnessi rekordist 3:23.42 puudu vaid 56 sekundit, otsustas ta tänavu selle purustada. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Kolm meest plaanivad homme asetleidva SEB Tallinna maratoni läbida korvpalli põrgatades ja üle lüüa kehtiva Guinnessi rekordi.

Kolmest üritajast kaks on sirgunud Viljandimaal. Üks neist on endine korvpallur ja Elujooksu algataja Kristjan Puusild ning teine Karksi vallast pärit Joosep Mooses. Trio kolmas liige on tallinlane Martin Medar.

Joosep Mooses on ühe Tallinna maratoni juba korvpalli põrgatades läbi jooksnud, sellega sai ta hakkama mullu. Kolmikust kõige kogenum maratoonar on aga tunamullu sama distantsi selg ees läbinud ning mullu kolme ja poole tunni tempo meistri tööd teinud Kristjan Puusild. Paraku tunnistas tema eile, et startimine on kerge külmetuse tõttu ohus. «Pole mõtet tervisega riskida. Praegu tundub vägisi sedamoodi, et tuleb loobuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles