Mudeli­sportlastel oli võidukas suvi

, Viljandi huvikooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Septembri esimesel nädalavahetusel lõpetasid Viljandi laevamodellistid oma ülimalt eduka võistlushooaja Otepääl Pilkuse järvel.

Huvikooli juures laevamudelispordiga tegelevad noored korjasid suvehooaja neljalt võistluselt kokku 56 esikolmikukohta, neist 22 esikohta. Rauno Peet tuli Eesti individuaalseks noortemeistriks lausa kuues arvestuses, Rainis Tiri, Sander Saar, Johannes Rebane ja Erik Rebane pälvisid tiitli kahes arvestuses ning Mario Mitt oli võidukas ühe korra. Lisaks said Rauno Peet, Johannes Rebane ja Erik Rebane absoluutarvestuses Eesti meistri tiitli.

Poistele tagas edu talvekuudel töökojas tehtud põhjalik ettevalmistus, samuti vanemate toetus mudelite juhtimisseadmete, mootorite ja energiavahendite muretsemisel. Kindlasti on meie noorte oskusi parandanud ja julgust suurendanud mudelite demonstratsioonsõidud Eesti väliüritustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles