Ettevõtete pallilahingust võitis enam noorte jalgpall

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Tuleviku klubi eestvõttel teoks saanud maakonna ettevõtete ja ühenduste jalgpalliturniirile tuli kokku üksteist meeskonda, paljude erialade esindajate kõrval võis platsil näha ka kultuurirahva ja ametnike ponnistamist.
Laupäeval Tuleviku klubi eestvõttel teoks saanud maakonna ettevõtete ja ühenduste jalgpalliturniirile tuli kokku üksteist meeskonda, paljude erialade esindajate kõrval võis platsil näha ka kultuurirahva ja ametnike ponnistamist. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tuleviku klubi maakonna ettevõtetele ja ühendustele korraldatud jalgpalliturniiri laupäeval Viljandi kunstmuruväljakul võitis üheteistkümne võistkonna seas Päri külas tegutseva Bestra Engineeringu esimene koosseis.

Omavahel mõõtu võtma kogunenud meeskonnad jagati kahte alagruppi. Ühtegi inimest väljastpoolt ettevõtet või organisatsiooni võistkonda kuuluda ei tohtinud.

Alagrupi mänge alustasid võimsalt Aken ja Uks ning Viljandi Linnavalitsus. Poolfinaalis tuli neil mõlemal alla vanduda kõrvalgrupis teiseks jäänud meeskonnale: Aken ja Uks kaotas 0:1 Bestra Engineeringule ning Linnavalitsus 0:5 Bed Factoryle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles