Tubli isiklik rekord andis juuniorile alavõidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Basov oli Tartus Eesti juunioride ja noorte kergejõustiku karikavõistlustel Viljandimaa sportlastest edukaim, teenides isikliku rekordiga alavõidu kolmikhüppes ja saades kõrgushüppes kolmanda koha. Pilt on tehtud tänavuste maakonna meistrivõistluste teivashüppe mõõduvõtul.
Kevin Basov oli Tartus Eesti juunioride ja noorte kergejõustiku karikavõistlustel Viljandimaa sportlastest edukaim, teenides isikliku rekordiga alavõidu kolmikhüppes ja saades kõrgushüppes kolmanda koha. Pilt on tehtud tänavuste maakonna meistrivõistluste teivashüppe mõõduvõtul. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Staieri klubi liige Kevin Basov teenis laupäeval Tartus peetud Eesti juunioride ja noorte klubide karikavõistlustel ainsa meie maakonna kergejõustiklasena alavõidu.

Viljandi spordikoolis Ants Kuusiku juhendamisel harjutav Basov parandas Tamme staadionil oma senist parimat kolmikhüppe tulemust 45 sentimeetri võrra, saades tulemuseks 13.61.

Kahjuks teised Viljandimaa juuniorid seekord samaväärset tulemust näidata ei suutnud. Kolmel alal said meie noormehed teise koha ning kahel panustasid võistkondlikku arvestusse kolmanda koha punktidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles