Parem kodumaal mängida kui mujal pingil istuda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kolmest Viljandimaalt pärit liikmest said esmaspäeval valiksarja kohtumises Sloveenia vastu mänguaega Karol Mets (paremal) ja koondise kapteni paela kandev Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise kolmest Viljandimaalt pärit liikmest said esmaspäeval valiksarja kohtumises Sloveenia vastu mänguaega Karol Mets (paremal) ja koondise kapteni paela kandev Ragnar Klavan. Foto: Liis Treimann / Postimees

Esmaspäeval Tallinnas A. Le Coq Arenal Euroopa jalgpalli meistrivõistluste valiksarja avakohtumises 1:0 Sloveenia alistanud Eesti koondise kolmest Viljandist pärit mehest noorim, Karol Mets ütles, et nagu kogu meeskond andis temagi väljakul endast kõik.

FC Flora rivistusse kuuluva 21-aastase Karol Metsa kõrval kutsus Eesti koondise rootslasest peatreener Magnus Pehrsson selleks valiktsükliks meeskonda veel kaks Viljandist sirgunud jalgpallurit: Saksamaal Bundesligas leiba teeniva Ragnar Klavani ja Rootsi esiliiga klubis mängiva Kaimar Saagi. Saag valiktsükli avakohtumisel veel ei osalenud, Mets ja kaptenipaela kandev Klavan olid aga kogu mängu platsil.

Koduses Premium-liigas kaasa tegevale Karol Metsale oli see esimene ametlik valiksarja lahing. Oma mängu veidi harjumatus positsioonis kaitseliini ees nimetas ta aga korralikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles