Kaitsepolitsei julgestus jäi reageerimisega hiljaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle koha lähedal Eesti ja Venemaa piiri juures Võrumaal tungisid tundmatud isikud Venemaalt Eestisse ja viisid Venemaale kaasa kaitsepolitseiniku Eston Kohvri.
Selle koha lähedal Eesti ja Venemaa piiri juures Võrumaal tungisid tundmatud isikud Venemaalt Eestisse ja viisid Venemaale kaasa kaitsepolitseiniku Eston Kohvri. Foto: Reuters

Kaitsepolitsei peadirektori Arnold Sinisalu kinnitusel sisaldas nende töötaja Eston Kohvri rööviga lõppenud operatsioon julgestust, kuid sekkumise ajaks oli Kohver juba üle piiri Venemaale taritud.

Sinisalu ütles eile Vikerraadiole, et operatsioonis tegi politsei koostööd piirivalvega ning selle koha lähedal, kus kaitsepolitseinik rööviti, salvestusseadmeid ei olnud.

«Aga julgestus oli sündmuskohal, õigemini selle operatsiooni toimumise kohal. Julgestus fikseeris toimuva, kuid ei saanud sekkuda. Tuleb arvestada sellega, et tegemist oli tugevat suitsu ja plahvatust tekitanud seadeldisega ning reageerimisjärgseks ajaks oli Eston Kohver juba toimetatud Venemaale,» rääkis Sinisalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles