Suur hulk publikut tantsuteatrisse ei pääsenud

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frikar andis mullu Eurovisioonil oma panuse Norra võitu.
Frikar andis mullu Eurovisioonil oma panuse Norra võitu. Foto: Erakogu

Tänavuse folgipeo üks publikumagneteid, Norra tantsutrupp Frikar meelitas reedel kella 19 paiku Viljandi spordihoone juurde nii suure hulga publikut, et kõik saali ei mahtunud ning ukse taha jäi ka festivali pealik Ando Kiviberg.

Kiviberg lubas ukse taha jäänutele, et vestleb Frikari liikmetega täna õhtul. “Ehk leiame võimaluse ja nad teevad midagi laupäeval tantsupõrandal,” sõnas folgipealik.

Viljandi pärimusmuusika festivali tantsuteater on spordihoone vanas saalis, kuhu on ehitatud spetsiaalne black box. Frikari vaatamiseks oli vaja lunastada 275 krooni maksev pääse. Festivali passi omanikele oli hind 50 krooni odavam.

Frikar on tantsutrupp, kus tantsivad erakordsete akrobaatiliste võimetega norralased, kes viimase aasta vältel on üle-euroopalist kuulsust kogunud Eurovisiooni lauluvõistluse võitja Aleksander Rybaki taustatantsijatena.

Viljandis tõi Frikar neid vaatama pääsenud publikuni humoorika kava «Mjølk», milles kannavad keskset rolli teel piimapuki juurde kohtuvad talumehed.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles