Telklas on ruumi ka hilinejatele

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgi esimene õhtu
Folgi esimene õhtu Foto: Elmo Riig

Kuigi Viljandis on tänavu festivali ajal vaid üks ametlik telkla, jätkub korraldajate sõnul ruumi ka neile, kes saabuvad alles täna või homme.

Ehkki telgikohtade broneerimine lõppes juba eile, saab telkla haldaja Lauri Ivaski kinnitusel oma varjualuse platsi peale üles panna ka selleta.

«Kui tuleb keegi, kes tahab väga telklas ööbida, leiame talle koha. Ei maksa karta, et jääd välja. Tule ainult kohale ja me leiame lahenduse,» oli Ivask kindel.

Valuoja kooli taha ja kõrvale rajatud telklas on korraldajate sõnul ruumi 400-500 telgile. Praeguseks on hõivatud umbes pooled kohad ja vastutajad ruumipuudust ei pelga, sest telgid on üsna hästi paigutatud ja platsi keskkoht on veel täiesti tühi.

Praeguseks juba 24 tundi tegutsenud telklas on olukord rahulik ja korda valvavate meeste kinnitusel pole folgilised palju mürglit teinud. Mõned ülekäte läinud noored on telklast küll välja visatud, kuid Ivaski sõnul saavad nad soovi korral siiski platsile tagasi.

Viljandis võis täna hommikul näha telke ka linna haljasaladel ja parkides. Politsei on kinnitanud, et üritab takistada seesuguste spontaansete telklaagrite tekkimist.

Mullu oli Viljandis festivali ajal kolm telklat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles