Rallipaar kindlustas endale Lätis tiitli

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Subi ja Teele Sepp said Lätis peetud autorallil piisavalt punkte, et tagada endale Eesti 2WD 2000 võistlusklassi meistri tiitel kaks etappi enne sarja lõppu.
Kristo Subi ja Teele Sepp said Lätis peetud autorallil piisavalt punkte, et tagada endale Eesti 2WD 2000 võistlusklassi meistri tiitel kaks etappi enne sarja lõppu. Foto: Aivar Kaljusaar

Viljandimaa rallisportlased Kristo Subi ja Teele Sepp tagasid Lätis asetleidnud võistlusel endale Eesti 2WD 2000 klassi meistri tiitli, ehkki sarjas seisab ees veel Tartu ja Saaremaa ralli.

Liepaja ümbruses Eesti meistrivõistluste viienda etapina peetud Kurzeme rallil oma hooaja peaeesmärgi täitnud Kristo Subi nentis, et soov sari lõpuni sõita pole tiitli tagamisest hoolimata kadunud. «Eks meie startimine sõltu ikka suuresti rahalistest ja ajalistest võimalustest. Samas pole meil enam võidukohustust,» lausus ta.

Kurzeme ralli absoluutarvestuses saavutas Viljandimaa paar 28. tulemuse. Et Lätis on meie omast veidi erinev klassiarvestus, kuulus neile kaheveoliste autode konkurentsis kolmanda koha karikas. Koduse sarja punktitabelisse lisandusid aga klassivõitjale ette nähtud punktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles