Haigla osakond, mille uksed on ööpäev läbi avatud

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor arst Liisa Leppik käib Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonda valvesse Tartust. Ta plaanib oma tuleviku siduda Eestiga ja mitte tingimata mõne suurhaiglaga.
Noor arst Liisa Leppik käib Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonda valvesse Tartust. Ta plaanib oma tuleviku siduda Eestiga ja mitte tingimata mõne suurhaiglaga. Foto: Tiina Sarv / Sakala

Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonna (EMO) palatites oli läinud neljapäeva lõuna ajal ainult üks vaba voodi ja ooteruumis parajasti kolm inimest.

Kaks prouat on tulnud kaasa oma pereliikmetega, üks mees ootab Tartusse saatmist. Nad on lahkelt nõus juttu ajama tingimusel, et nimed lehte ei satu. See on ka arusaadav: kes ikka tahab erilise põhjuseta oma isiklikke muresid ilmarahvale kuulutada.

«Ehitasin lastele autot ja keerutas kinda ümber puuri, nii et liha on maas,» näitab mees suures sidemes sõrme. Nüüd on ees sõit ülikooli kliinikumi. «Eks nad seal vaata, kas saab kuskilt mujalt kehast materjali võtta ja sõrmele panna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles