Oja tee remont algas kuu aega kestnud viivitusega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekskavaator on kalmistu parkla kõrval Oja tee pinnast kaevanud esmaspäevast alates. Enam kui 400 meetri pikkune tänavalõik koos kõnniteega peab valmis olema novembri alguseks.
Ekskavaator on kalmistu parkla kõrval Oja tee pinnast kaevanud esmaspäevast alates. Enam kui 400 meetri pikkune tänavalõik koos kõnniteega peab valmis olema novembri alguseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuuajase viivituse järel sai ehitusfirma esmaspäeval alustada Viljandis Oja tee ehitust, kuid Karja tänava remont võib vigaseks osutunud projekti tõttu jääda hoopis kevadesse.

Kui linnavalitsus aktsiaseltsi Lemminkäinen Eesti pakkumise Oja tee ning Karja ja Järve tänava remontimiseks juuli keskel parimaks tunnistas, oli lootust, et töö läheb lahti juba augusti algul ning tänavad saavad sügiseks korda. Tegelikult said töömehed alustada alles 1. septembril.

«Meil oli arutelu, et kas Oja tee äärde tuleks rajada lisa­drenaaž, ning nüüd on kõik nõustunud, et seda on vaja,» põhjendas Viljandi majandusameti juht Reevo Maidla töö venimist. Enne ehituse algust oli vaja teha lisaprojekt ja nüüd on see olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles