Arvo Nurm võitis Euroopa kulla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Nurm tuli heidete mitmevõistluses seenioride Euroopa meistriks. Pilt on tehtud augusti alguses Viljandis peetud veteranide Balti meistrivõistlustel.
Arvo Nurm tuli heidete mitmevõistluses seenioride Euroopa meistriks. Pilt on tehtud augusti alguses Viljandis peetud veteranide Balti meistrivõistlustel. Foto: Joel Urbel / Sakala

Eesti kergejõustiklased teenisid Türgis Izmiris peetud Euroopa seenioride meistrivõistlustel 13 kuldmedalit ja ühe neist sai Viljandimaa mees Arvo Nurm.

Arvo Nurm võitis M-65 klassi heidete mitmevõistluse ning lisas kullale hõbeda kuulitõukes tulemusega 13.39 ja pronksi raskusheites tulemusega 15.75.

Kolm hõbemedalit tõi Türgist koju Hilja Bakhoff N-85 vanuseklassis. Kettaheites oli ta teine tulemusega 15.24 ja raskusheites tulemusega 8.07, kolmanda hõbeda sai ta heidete mitmevõistluses. Lisaks kuulus talle pronksmedal vasaraheites tulemusega 13.10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles