Tulevik võitis Pärnu ja tõusis tabelis

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel koduväljakul Pärnu Linnameeskonna alistanud Tuleviku värava vormistas nurgalöögist Tanel Lang (kollases särgis), kes on meeskonna skoori kasvatanud juba kolmes järjestikuses esiliiga mängus.
Reedel koduväljakul Pärnu Linnameeskonna alistanud Tuleviku värava vormistas nurgalöögist Tanel Lang (kollases särgis), kes on meeskonna skoori kasvatanud juba kolmes järjestikuses esiliiga mängus. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud reedel võitis Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kodumurul peetud kohtumises Pärnu Linnameeskonna ja tõusis üks mänguring enne esiliiga hooaja lõppu iseseisvate klubide arvestuses esikohale.

Peaaegu kogu suve oli liidripositsiooni hoidnud Pärnu. Tulevik alustas seekordset vastasseisu temaga turniiritabeli kahepunktilisest kaotusseisust. Viljandi esindusel ja tema poolehoidjatel oli aga põhjust optimismiks, sest hooaja kahes varasemas omavahelises kohtumises oli Tulevik suutnud suvepealinna poisid alistada.

Ka seekord alustas ta teravamalt ning läks seitsmendal minutil juhtima, kui Tanel Lang nurgalöögist tulnud palli peaga vastase väravasse suunas. Tabamuse sportlikule väärtusele lisandus esteetiline: see oli üks ilusamaid peaväravaid, mille Tuleviku esindusmeeskond sel sajandil on löönud. Seejuures on tähelepanuväärne, et keskpoolikus tegutsev Lang on nüüd esiliigas tabamuseni jõudnud juba kolm kohtumist järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles