Viljandi õpilased sõidavad rongiga Obamat kaema

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendi turvalisuse tagamiseks koondatakse täna pealinna suur hulk Eesti politseinikke. Juba eile ehitati aedasid nende alade ümber, kus president Barack Obama täna viibib.
USA presidendi turvalisuse tagamiseks koondatakse täna pealinna suur hulk Eesti politseinikke. Juba eile ehitati aedasid nende alade ümber, kus president Barack Obama täna viibib. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Vähem kui ööpäevaks Eestisse tulnud Barack Obamaga on au kohtuda vähemalt veerandsajal viljandlasel, kes pääsevad täna pärastlõunal Solarise keskuse Nordea saalis peetavat kõnet kuulama.

Viljandi linnavalitsusest saavad Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama tänase Tallinna-visiidi kõnet kuulama minna linnapea Ando Kiviberg, abilinnapea Malle Vahtra ning avalike suhete ja turismiameti juhataja kohusetäitja Johan-Kristjan Konovalov.

Konovalov tõdes, et sai kutse nimeliselt ning see oli suur au nii talle kui kogu Viljandi linnavalitsusele. «Ootan huviga, mida Barack Obamal öelda on. Kahtlemata on ta inimene, kelle sõnad on maailmas ühed kaalukamad ning eriti viimasel ajal jälgitakse neist igaüht väga pingsalt,» ütles Konovalov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles