Ettevõtjad lahendavad vaidluse uue teega

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana ja uue tee vahele jääb vaid mõni üksik meeter, kuid need meetrid annavad turismitalude omanikele kindluse, et nad saavad kasutada sisse- ja väljasõitu naabri püstitatud märkidele vaatamata.
Vana ja uue tee vahele jääb vaid mõni üksik meeter, kuid need meetrid annavad turismitalude omanikele kindluse, et nad saavad kasutada sisse- ja väljasõitu naabri püstitatud märkidele vaatamata. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tõenäoliselt juba täna õhtul sõidavad Võrtsjärve ääres asuvate suurte turismitalude kliendid ja töötajad maanteele uut teed pidi, mis ei kulge mööda Kaido Kaaresele kuuluvat maad. Kohtuvaidlused aga jätkuvad.

Ehkki Valma seikluspargi omanik Kalle Kütt sai reedel kohtust määruse, mille kohaselt ei tohi naaberkinnistu omanik tema turismitaluni viivat teed sulgeda, otsustas Kütt kohe, et pikematesse kohtuvaidlustesse ta laskuda ei taha, ning asus uut teed rajama. Selleks saavutas ta kokkuleppe teise naabriga ning sai laupäeval kooskõlastuse ka maanteeametist. Eile lõunaks oli tee põhi kooritud ning täna peaks see sõitmiseks valmis saama.

Oma poja Kaido Kaarese esindaja Peeter Kaares ei taha aga vaidlust jätta ning kavatseb advokaat Aivar Pilve abiga kohtus ikkagi õigust nõuda. Kaarese hinnangul on Kalle Kütt loonud kohtunikule vale ettekujutuse tegelikkusest ning et õigust jalule seada, peab ta plaani kohtumäärus vaidlustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles