Neljapaat lõpetas viienda kohaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti paarisaeruline neljapaat lõpetas Hollandis Amsterdamis peetud sõudmise maailmameistrivõistlused viienda kohaga. Sama tulemuse saavutas nelik ka eelmistel maailmameistrivõistlustel.

Tugevast allatuulest tingitud radade ümbermängimine nii, et rahulikuma võistlusvee said poolfinaalide võitjad Suurbritannia ja Ukraina, viis Eesti kvarteti varem väljavõideldud esimeselt rajalt viiendale. Suhteliselt ebaõnnestunud start ja tehnilised raskused distantsi teises pooles ei pakkunud meeskonnale viiendast kohast enamat. Tema aeg oli 5.40,92.

Esimest korda krooniti maailmameistriks Ukraina (5.32,26). Teine oli tänavusi maailmakarikaetappe valitsenud Suurbritannia (5.32,35), kolmas mullune hõbe Saksamaa (5.36,97) ja neljas üllataja Hiina (5.37,35). Nii nagu mullu Lõuna-Koreas Chungjus, jäi Eestile alla Šveits.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles