Maailmameister tegi ajalugu

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunis maailmameistri tiitli pälvinud veemotospordiklubi Nord liige Gregor Eevardi tuli pühapäeval Inglismaal ka noorte paadiklassi Euroopa meistriks. Viljandimaa esindaja suutis tiitlivõistlustel edestada Läti ja Inglismaa sportlast.
Juunis maailmameistri tiitli pälvinud veemotospordiklubi Nord liige Gregor Eevardi tuli pühapäeval Inglismaal ka noorte paadiklassi Euroopa meistriks. Viljandimaa esindaja suutis tiitlivõistlustel edestada Läti ja Inglismaa sportlast. Foto: Erakogu

Viljandi veemotospordiklubi noor liige Gregor Eevardi ja tartlane Rasmus Haugasmägi tegid Eesti veemotospordi ajalugu: teenisid esimeste eestlastena ühel hooajal nii maailma- kui Euroopa meistri tiitli.

Euroopa meistriks tulid mõlemad pühapäeval Inglismaal Nottinghamis lõppenud klasside GT-15, GT-30 ja OSY-400 võistlustel.

Noorteklassis GT-15 esindas Eestit Inglismaal selle aasta maailmameistrivõistluste esikolmik Gregor Eevardi, Rene Suuk ja Stefan Arand. Klassis GT-30 oli võistlustules Viljandi klubi eestvedaja ja noorte juhendaja Aivar Kommisaar. Klassis OSY-400 võistlesid maailmameister Rasmus Haugasmägi ja Annika Suuk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles