Kesklinnas avatakse taas taarapunkt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi ainuke taaratagastuspunkt töötas veel paar päeva pärast seda, kui Koidu A ja O pood suleti.
Viljandi ainuke taaratagastuspunkt töötas veel paar päeva pärast seda, kui Koidu A ja O pood suleti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi praegu pole Viljandi linnas ühtegi mehitatud taarapunkti, toob käesolev kuu sellele leevendust, sest varem Koidu A ja O juures asunud taarapunkt avatakse uues kohas.

Taarapunkti pidava osaühingu Kullis juht Peeter Heuer ütles, et pärast seda, kui Koidu A ja O poodi lammutama hakati, kolis maja külje peal olnud taaratagastuspunkt sealt välja. Praeguseks uut asukohta leitud veel ei ole, kuid kaalumisel on eri variandid. «Septembri teisel poolel plaanime vaadata. On potentsiaalsed kohad, aga ei tahaks neist konkreetselt veel rääkida,» jäi Heuer napisõnaliseks.

Siiski märkis ta, et taaratagastuspunkt avab oma uksed Viljandi kesklinna piirkonnas. «Võib-olla turu kandis, aga mitte kaugemal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles