Ilm paneb inimesi kummikute ja vihmavarjude poole vaatama

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltic Hunteri juhataja Mart Marandi näitab, millised näevad välja 220 eurot maksvad jahimehekummikud.
Baltic Hunteri juhataja Mart Marandi näitab, millised näevad välja 220 eurot maksvad jahimehekummikud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui enamikule inimestele sügist meenutav ilm just rõõmu ei valmista, siis poodidele teeb kummikute, vihmavarjude ja keepide müük head meelt.

Nagu ütles Viljandi kaubamaja teise korruse juhataja Kristi Kägu, on kummikumüüjaid linna viimasel ajal juurde tulnud. «Kellel on müügil kvaliteetsem, kellel vähem kvaliteetne kaup, aga igale kummikupaarile on oma ostja,» rääkis ta.

Magaziini juhataja Krista Rillo nentis, et nii kui ilmad vihmaseks läksid, hakati kummikuid ostma. «Kummikuid ja kalosse ostavad ühtviisi nii noored kui vanad. Naistele lähevad peale värvilised ja poolde säärde kummikud. Mehed võtavad rohkem kõrgemaid kummikuid seenemetsas käimiseks, aga ka voodriga kummikuid,» tõi ta välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles