Mehed vahetavad jooksurajad peagi palliplatsi vastu

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Eesti meistrivõistlustel pronksi välja võidelnud Viljandi käsipalliklubi liikmed valmistuvad praegu uueks hooajaks, mil neid ootab jälle ees hulk katsumusi.
Mullu Eesti meistrivõistlustel pronksi välja võidelnud Viljandi käsipalliklubi liikmed valmistuvad praegu uueks hooajaks, mil neid ootab jälle ees hulk katsumusi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Juba mõnda aega on Viljandi vahel sörkimas käinud seltskond, keda käsipallihuvilised on harjunud nägema spordisaalis sootuks kiiremini rahmeldamas. Need lühikestes pükstes sörkivad sellid on Eesti meistrivõistluste pronksmedali omanikud, keda ootavad peagi ees uued proovikivid.

Viljandi käsipalliklubi treeneri Marko Koksi sõnul on käsil hooajaks valmistumine. «See on tavaline ettevalmistustsükkel, milles peamine osa on ikka füüsilisel ja mahutreeningul,» nentis ta ning lisas, et saalis on seni treenitud vaid paar korda, ehkki seljataga on juba kaks kontrollturniiri. Kahe nädala eest mängisid viljandlased Soomes ja eelmisel nädalavahetusel Põlvas.

Nende turniiride tulemustega pole põhjust hoobelda. «Saime teada, et me polegi väga ässad mehed,» lausus Koks muigamisi. «Muidugi vastased olid ka väga kõvast puust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles