«Viljandi Music Walk» kuulutas välja festivaliprogrammi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny & The Sunsets annab festivalile rahvusvahelise mõõtme.
Sonny & The Sunsets annab festivalile rahvusvahelise mõõtme. Foto: Erakogu

Sel aastal kahepäevaseks pikenenud väikefestival «Viljandi Music Walk» hõlmab endas lisaks muusikalisele programmile ka «Tour d’Öö» rattasõitu ja Eesti esimest tänavaturgude päeva.

19. septembri õhtul saavad kõik huvilised jalgratastel mööda linna tuuritada, sest siis saab Tallinnas populaarne «Tour d’Öö» rattasõit esimest korda teoks ka Viljandis. Laupäeval, 20. septembril on Viljandis tänavaturgude päev, millest võivad nii ühel kui teisel pool letti osa võtta kõik soovijad.

Festivali põhiprogramm saab alguse 20. septembril kell 14, kui Rohelise Maja kodukohviku hoovis astuvad üles Robert ja Lotte Jürjendal. Järgmisena alustab kell 16 Viljandi taaskasutuskeskuse kaarhallis Paide indie-bänd Ans. Andur. Kesklinna kooli algklasside maja hoovis annab kontserdi kaks ansamblit: Malcolm Lincoln ja Jan Helsing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles