Seltskond Rattarikkaks ootab öisele sõidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiöö sõit algab laupäeval 30. august kell 20 Viljandis Köleri pargis.
Augustiöö sõit algab laupäeval 30. august kell 20 Viljandis Köleri pargis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seltskond, kes nimetab end ühenduseks või õigemine grupiks Viljandi Rattarikkaks läheb laupäeva hilisõhtul jalgratastega tiirutama ning kutsub kõiki huvilisi endalga kaasa.

"See on jalgratturite kokkusaamine, kus sõidetakse läbi kõik parendamist vajavad ja ohtlikud jalgrattaga liiklemise teed ja rajad Viljandis," andis ettevõtmise eestvedaja Aivo Jõeorg teada.

Hiljem antakse tehtud märkmed linnale. Ühtlasi kutsub Viljandi Rattarikkaks kõiki jalgrattaomanikke jagama arvamust kohaliku liikluskultuuri kohta.

Augustiöö sõit algab laupäeval 30. august kell 20 Viljandis Köleri pargis.

Samasuguseid ühiseid rattaretki on sama seltskond Viljandis korraldanud varemgi.

Samas kutsub Viljandi Rattarikkaks inimesi kas tasuta või taskukohase tasu eest laenama jalgrattaid 19. ja 20. septembril peetava Viljandi Music Walki organiseeritava Tour d`ÖÖ ajaks. Oma jalgratast saab laenata inimestele, kes tulevad kaugemalt festivali nautima ning sooviksid osa saada ühisest rattasõidust Viljandis. Vaba jalgratta olemasolust võib teate jätta Facebooki gruppi Viljandi Rattarikkaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles