Kohus käskis Valma vaidlusaluse tee vabastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaomanik peab kohtu korraldusega betoonplokid teelt ära viima ning kohtulahendini tee avatuna hoidma.
Maaomanik peab kohtu korraldusega betoonplokid teelt ära viima ning kohtulahendini tee avatuna hoidma. Foto: Marko Suurmägi / Sakala

Võrtsjärve-äärses Valma külas kahe suure turismitalu juurde viiva tee sulgenud maaomanik peab kohtu korraldusega betoonplokid teelt ära viima ning kohtulahendini tee avatuna hoidma.

Pärast seda, kui Peeter Kaarese eestvõttel langetati Valma küla lähedal väikest kinnistut läbivale Lorupi teele puud ja hiljem asendati need betoonplokkidega, pöördus tegevuse tõttu kahju saanud Valma puhkekeskuse omanik Kalle Kütt kohtusse.

Reedel sai ta kohtult teate, et tema esialgne õiguskaitse taotlus rahuldatakse ning naaberkinnistu omanik Kaido Kaares peab tagama talle tasuta Lorupi tee takistusteta ööpäevaringse mõlemasuunalise juurdepääsu jalgsi ja igat liiki sõidukitega. Kohtunik kohustas olemasolevad tõkked Lorupi teelt kõrvaldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles