Turismitalude tee jäi puu taha

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valma seikluspargi omanik Kalle Kütt seisab oma maa peal ning teel olevad puud on ametlikult naabri kinnistul. Suure teeni jääb sellest kohast paarkümmend meetrit.
Valma seikluspargi omanik Kalle Kütt seisab oma maa peal ning teel olevad puud on ametlikult naabri kinnistul. Suure teeni jääb sellest kohast paarkümmend meetrit. Foto: Marko Suurmägi / Sakala

10 000 eurot või tulevad palgid teele, oli naabrimees Peeter Kaarese lühike sõnum kahele Võrtsjärve-äärse turismitalu omanikule. Ettevõtjad raha ei maksnud ja eile kella kahe ajal langesidki puud teele.

«Mul on 55 klienti seminari pidamas ja kui mingil põhjusel peaks kiirabi või päästeteenistuse abi vaja minema, ei saa nende autod enam minu turismitalu juurde,» nentis eile Valma seikluspargi omanik Kalle Kütt.

Tema vahetus naabruses asuvas Järveveere puhkekeskuses pidas samal ajal seminari poolsada Tartu õpetajat. Nemadki olid Võrtsjärve äärde sõitnud mööda pisikest Lorupi teed, mille Peeter Kaarese saetööd eile keskpäeval kinni panid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles