Põhja-Viljandimaal tuleb muudatusi bussiliikluses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muudatused bussiliikluses on otseselt seotud Suure-Jaani vallas asetleidnud muudatustega haridussüsteemi
Muudatused bussiliikluses on otseselt seotud Suure-Jaani vallas asetleidnud muudatustega haridussüsteemi Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

1. septembrist on Põhja-Viljandimaa bussiliikluse graafikus mõned muudatused.

Buss nr 13 sõidab koolipäevadel Kildult Suure-Jaani ning väljub Viljandist endise kella 7.35 asemel kümme minutit varem ehk 7.25, läbib Kildu kell 8 ja jõuab Suure-Jaani kell 8.26.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialisti Katrin Reimo selgitust mööda on bussi varesem väljumine Viljandist otseselt seotud Suure-Jaani vallas asetleidnud muudatustega haridussüsteemis.

Liinil nr 29 hakkab buss Suure-Jaanist koolipäevadel väljuma kell 8.30 ja Viljandisse jõuab see kell 9.05. Busside nr 37, 46, 52 ja 58 graafikutesse on lisatud Suure-Jaani linnas Männiku peatus.

Katrin Reimo sõnul tulevad 1. septembrist liinile ka need õpilaste veoga seotud bussid (liinid nr 7, 12, 13,15, 16, 21, 36A, 43A, 54, 56,63, 66, 67 ja 68), mis tavapäraselt suvel puhkavad.

Täpsem info bussiaegade ja muudatuste kohta on portaalis www.peatus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles