Viljandi rannas tuleb perespordipäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peetakse Viljandi järve ääres perespordipäeva.
Pühapäeval peetakse Viljandi järve ääres perespordipäeva. Foto: Madis Luik

Viljandi linn kutsub kõiki eeloleval pühapäeval randa sportlikes mõõduvõttudes kaasa lööma. Tegevust jagub kogu perele.

Viljandi spordikeskuse eestvedamisel korraldatav perespordipäev algab kell 11 Premia lastejooksudega rannaliival ning kepikõnni või jooksuga terviserajal.

5–12-aastastele mõeldud lastejooksudes osalejaid oodatakse end kirja panema paadisilla juures. Mõõduvõtul on eri vanuses osalejatele eri distantsid: 5-aastasetele 300 meetrit, 6–10-aastastele 600 ning 11- ja 12-aastastele 1200 meetrit.

Kell 12 algab korvpalliväljakul aeroobikatund spordiklubi Hope treenerite juhendamisel ning samal ajal on petangihuvilised oodatud paarismänguturniirile.

Tund aega hiljem on ürituse traditsioonilise osana kavas mõõduvõtt peredele rahvapaatidel sõudmises. Samuti saavad kõik soovijad end proovile panna eri laadi viske- ja osavusmängudes.

Kõiki perespordipäevadel osalejate vahel lähevad loosi meened ja auhinnad ning loosimisel osalemiseks tuleks end kella 11–14 korvpalliväljakute juures kirja panna. Kõik üritused on osalejatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles