Loodava sotsiaalkeskuse peale raha veel ei panda

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eakatele ja puuetega inimestele vajalikud ühingud ühise katuse alla toovat keskust kavandatakse endisesse kutsekooli hoonesse.
Eakatele ja puuetega inimestele vajalikud ühingud ühise katuse alla toovat keskust kavandatakse endisesse kutsekooli hoonesse. Foto: Joel Urbel / Sakala

Viljandi linnavolikogule esitatakse tänasel istungil paketteelnõu, mille üks punkt puudutab sotsiaalkeskuse rajamiseks varaliste kohustuste võtmist. Kõikide eelduste kohaselt ei leia too punkt volinike poolehoidu, sest eelarve- ja arengukomisjon ning majanduskomisjon soovitasid eelmisel nädalal selle eelnõust välja jätta.

«Nüüd on juhtunud ilmselt see, et mingil põhjusel on keegi asunud levitama jutte, et Viljandi linnavalitsusel pole plaaniski sotsiaalkeskust ehitada,» ütles Viljandi linnapea Ando Kiviberg. «See ei ole õige. Me ei ole sellest plaanist taganenud,» rõhutas ta.

Linnapea selgitust mööda on uue keskuse rajamiseks ära tehtud hulk eeltööd ning see jätkub tema kinnitusel ka nüüdsete sündmuste valguses. See tähendab, et septembris tahetakse valmis saada sotsiaalkeskuse lähteülesanne, mille põhjal saab hakata koostama ruumiprogrammi ja sealt edasi teha juba kalkulatsioon, kui palju kogu ettevõtmine umbkaudu maksma võiks minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles