Väliskaubandus- ja ettevõtlusminister: kiired lahendused ei ole kasumlikud

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minister Anne Sulling kiitis Viljandimaa ettevõtlust, mis ei keskendu liialt üksikutele suurettevõtetele.
Minister Anne Sulling kiitis Viljandimaa ettevõtlust, mis ei keskendu liialt üksikutele suurettevõtetele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Väliskaubandus- ja ettevõtlusministrit Anne Sullingut on kujutatud inimesena, kes tõstab Venemaa  põlvili surutud ettevõtted taas jalule ja toob neile kätte uued turud. Tema enda sõnul saab ettevõte riigilt abi ainult siis, kui on ise hakkaja, ja keegi müügitööd tema eest ära tegema ei hakka.

Anne Sulling, kas Venemaa kehtestatud sanktsioonid on teile ministrina pigem proovikivi, millega saate oma võimeid näidata, või on see miski, mida parema meelega enda ministriks oleku ajale ei oleks soovinud?

Minu jaoks on Venemaa sanktsioonidega seoses põhimure see, et ettevõtjatel ei tekiks valearusaam, justkui oleks minister see, kes teeb nende eest müügitöö ära. See on ikkagi ettevõtja vastutus. Me räägime erilisest olukorrast ja ma olen valmis aitama kontakte leida, aga see ei tähenda, et võtaksin ettevõtete eest müügimehe rolli. See ei saa nii olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles