Esmaspäevast on maaõpilaste tasuta bussisõidu kiipkaardid taas töös

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu varasematel aastatel, nii ka tänavu on Viljandimaa kooliõpilastele kiipkaardiga aktiveeritud bussisõit maaliinidel tasuta.

Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Kaupo Kase sõnul on kõikidel õpilastel, kellel on juba eelmisest õppeaastast kiipkaardid olemas, võimalik neid 1. septembrist kasutama hakata.

«Esimese klassi minejatel kiipkaarte veel ei ole ning mõnel õpilasel võib olla see lootusetult kadunud. Uue kaardi saamiseks tuleb õpilastel pöörduda oma klassijuhataja poole, kes info omavalitsusele edasi annab,» kõneles Kaupo Kase.

Ametniku selgitust mööda on september süsteemi korrastamise kuu, kuid koostöös omavalitsustega püüab maavalitsus võimalikult kiirelt õiged nimekirjad koolidest kätte saada ning juba paari nädala jooksul õpilastele kaardid väljastada. «Bussikontrolörid jätkavad septembris oma tavapärast tööd, kuid on maaõpilaste sõitude suhtes mõistvad. Meile on teada need liinid, millega õpilased sõidavad,» selgitas Kase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles