Tulevik võitis raskes mängus Irbist

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Ilves lõi Kiviõlis 2:1 võidumängus viljandlaste teise värava.
Indrek Ilves lõi Kiviõlis 2:1 võidumängus viljandlaste teise värava. Foto: Joel Urbel / Sakala

Laupäeva õhtul Kiviõlis peetud esiliiga kohtumises alistas Viljandi Tulevik kohaliku Irbise ning kindlustas oma positsiooni turniiritabeli neljandal real, mis annab iseseisvate klubide arvestuses teise koha.

Kiviõli meeskond on mänginud esiliigas alates 2008. aastast ning veetnud viimased paar hooaega turniiritabeli põhjas. Kuid tänavu suvel leidis klubi uuesti vormi, mis neid kolme aasta eest peaaegu meistriliiga üleminekumängudele viis: enne mõõduvõttu Tulevikuga oli Irbis kaotanud eelmisest 14 kohtumisest vaid kolm.

Tuleviku vastu alustas Kiviõli hõredalt mehitatud ning pehmelt mängiva kaitseliiniga, lubades Viljandi klubi ründajaid mitu korda trahvikasti löögile. Tulevik sai teenitult oma tahtmise 19. mänguminutil, kui üksi püstsööduga Irbise väljakupoolel vabaks mängitud keskpoolik Tanel Lang saatis palli külmavereliselt vastaste väravavahi selja taha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles