Võrkpallipoisid jäid sügise hakul treenerita

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks hooaega Viljandi spordikoolis võrkpallipoisse treeninud endine tipptegija Argo Arak jätkab juhendajatööd Tallinnas, hakates treenima Eesti meistrivõistluste kõrgliigas kaasa tegevat Tallinna ülikooli naiskonda.
Kaks hooaega Viljandi spordikoolis võrkpallipoisse treeninud endine tipptegija Argo Arak jätkab juhendajatööd Tallinnas, hakates treenima Eesti meistrivõistluste kõrgliigas kaasa tegevat Tallinna ülikooli naiskonda. Foto: Margus Ansu / Postimees

Viljandi spordikool otsib noormeestele uut võrkpallitreenerit. Varem seda ametit pidanud Argo Arak otsustas nädala eest naasta pere juurde pealinna.

Kaks hooaega Viljandi võrkpallipoisse juhendanud Argo Arak ei salanud, et lahkub sünnilinnast raske südamega, kuid soov olla Tallinnas elavale perele senisest enam toeks osutus suuremaks.

Endise tippvõrkpalluri peres kasvab kaks tütart, kellest noorem on viiekuune ja vanem alustab tänavu kooliteed. «Tundsin kohustust olla oma naistele rohkem toeks,» lausus Arak ning lisas, et kaasa ja vanem tütar on teda paaril viimasel aastal argipäeviti väga harva trehvanud ja koos veedetud nädalavahetusigi pole ülearu palju olnud. «Veetsin neli-viis päeva nädalas perest eemal, lisaks veel treeneriametiga kaasnevad turniirid nädalalõppudel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles