Enne sõjaväge tuli ilus tüdruk ruttu ära võtta

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleeile, 25. augustil täitus Sulev ja Maimu Järvel teemantpulma jagu paarisoldud aastaid. Küsimise peale, mis on armastus, mis inimesi nõnda kaua ühes hoiab, ei osanud nad esiti peale nihelemise midagi kosta. «Mis sa seal armastad – muudkui elad!» tähendas pruut enne vallapääsenud naeru.
Üleeile, 25. augustil täitus Sulev ja Maimu Järvel teemantpulma jagu paarisoldud aastaid. Küsimise peale, mis on armastus, mis inimesi nõnda kaua ühes hoiab, ei osanud nad esiti peale nihelemise midagi kosta. «Mis sa seal armastad – muudkui elad!» tähendas pruut enne vallapääsenud naeru. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Sõjaväetee ootas jalge all ja hirm oli ikka, et teised ära võtavad. Ilus tüdruk ju! Pidi ikka enne ise ruttu ära võtma,» sõnas Sulev Järv, kes koos kaasa Maimuga tähistas üleeile teemantpulmi ehk 60. abieluaasta täitumist.

Kärtspunane Audi 80 turtsatas tööle, kui Sulev Järv oli veidi süütevõtit keeranud, teemantpruut kõrvalistmel.

Viljandis elava tütre maja ette pargitud auto läks liikvele. Seekordses pulmarongis, mis Sammuli puhkekülla sõitis, oli küll paar autot, kuid pidulisi oli seal ootamas rohkem – kogu pere ja sõbrad. On ju 60 ühise aasta jooksul üles kasvatatud kaks tütart ja poeg, kel omalgi juba lapsed vanavanemate tähtpäevale kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles