Viljandisse jõudis esimesena noor hollandlane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna Viljandis finišeerunud Balti Keti Velotuuri võitis 19-aastane hollandlane Mathieu van der Poel, kes aktiivselt kulgenud võistlusel pani oma võimsuse maksma linna tõusudel.

Juunioride maailmameister Mathieu van der Poel ründas Viljandis Kõrgemäe tõusul ning tegi otsustava vahe jälitajate ees sisse, järgmisel Pika tänava munakivisillutisega kaetud mäel.

Lätlane Krists Neilands kaotas neljanda etapi võitjale kümme sekundit ning kolmanda koha sai tuuri eelmise aasta võitja, sakslane Philipp Walsleben. Parima eestlasena lõpetas Saaremaa klubi mees Martin Laas kuuendana.

Täna Viljandis võidutsenud Hollandi rattur tõusis sellega ka tuuri üldliidriks. Tema edu Clemens Fankhauseri eest on 20, Mykhaylo Kononenko (Kolss Cycling) ees 35 ja Martin Laasi ees 45 sekundit.

Velotuuri viimane, viies etapp algab pühapäeval kell 11 Viljandist Vabaduse platsilt ning viib ratturid Vastemõisa ja Suure-Jaani kaudu Tallinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles