Soliidses eas maja läheb teisele katsele

Kristiina Baum
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaarhitekt Laur Pihel näitab Viljandi linnavalitsuse administratiivhoone remonti vajavat fassaadi.
Peaarhitekt Laur Pihel näitab Viljandi linnavalitsuse administratiivhoone remonti vajavat fassaadi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsus kavatseb teist korda välja kuulutada hanke Laidoneri plats 5 asuva linnavalitsuse administratiivhoone korrastamiseks. Valitsus loodab, et 244-aastase ajalooga hoone võtab järgmisel suvel rahvusvahelistele hansapäevadele tulevaid külalisi vastu juba viisakamas kuues.

Ka 2012. aasta kevadel üritas linnavalitsus sama hoonet korda teha, aga tookord ei ilmutanud ükski ettevõte remontimise vastu huvi.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla tõi tookordse hanke läbikukkumise peamiste põhjustena välja töödeks ebasobiva aastaaja, liiga lühikese tähtaja ja ebatäpse eeldatava maksumuse. Maidla sõnul on teisele katsele minnes vigadest õpitud, eeldatav remonditööde maksumus projekteerijaga täpsemalt kooskõlastatud ning töö aeg ja kestus paremini kavandatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles