Munakivitänavad avatakse teisipäeval

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel eile oli Kauba ja Väike-Turu tänava ristumiskoha eest aed ja keelumärk. Üsna pea need aga eemaldatakse ja liiklejad pääsevad vastsele tänavakattele.
Veel eile oli Kauba ja Väike-Turu tänava ristumiskoha eest aed ja keelumärk. Üsna pea need aga eemaldatakse ja liiklejad pääsevad vastsele tänavakattele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuigi kevadest saati remondis olnud Väike-Turu ja Kauba tänava ehitus on jõudnud lõpule, ei saa neil sel nädalal veel sõita, sest munakivide vahel olev segu peab kivistuma.

Neile kahele Viljandi vanalinna tänavale pandi viimased kivid selle nädala teisipäeval ning praegu on seal keelumärgid, mis ei luba autodel liigelda.

«Autosid ei saanud peale lasta sellepärast, et segu peab kivistuma. Kui me kohe lahti teeksime, loksutaks autode vibratsioon kivid kohalt,» selgitas Viljandi linnavalitsuse teede spetsialist Heikki Teearu. Samal põhjusel on eriti õrnad pöörete kohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles