Raha varastanud bussijuhid said teenitud palga

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juulikuu lõpul Viljandi–Tänassilma bussis piletiraha näppamisega vahele jäänud kahe bussijuhi tööandja on otsustanud ühe neist vallandada ning teisele hoiatuse anda.

Aktsiaseltsi MTG Viljandi osakonna juhataja Tõnu Naar selgitas, et üks kahest patustanud juhist oli jäänud samalaadse rikkumisega vahele ühe korra varemgi ning temale uut võimalust ei antud. Eile oli too mees veel ametlikult ettevõtte töötajate nimekirjas, sest on haiguslehel, kuid otsus tema vallandamise kohta on Naari kinnitusel langetatud ja ootab täideviimist.

Teine piletiraha vasakule pannud bussijuht polnud varem korda rikkunud. Osakonnajuhataja sõnul täitis ta veel niinimetatud brigadiri kohuseid: koostas sõidugraafikuid ja pidas teiste juhtidega läbirääkimisi. Tema jääb ilma ühe kuu preemiast, lisatasudest ja ka vastutavast tööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles