Tulevik alistas suurelt lähirivaali

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond kerkis kolmapäeval kodupubliku ees väljateenitud võiduga esiliiga turniiritabelis neljandale kohale.
Viljandi Tuleviku esindusmeeskond kerkis kolmapäeval kodupubliku ees väljateenitud võiduga esiliiga turniiritabelis neljandale kohale. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kindlustas oma positsiooni turniiritabeli ülemises pooles, kui alistas kolmapäeva õhtul kodumurul 4:1 Rakvere Tarva. Peale viie värava nägi peaaegu paarisajaliikmeline publik kolme mängust eemaldamist.

Kohtumist alustas teravamalt ja täpsemalt külalisvõistkond: kõigest paar minutit pärast avavilet oli pall Alari Aunapuu kauglöögist Tuleviku väravas. Tagantjärele vaadates võib tõdeda, et vastase avavärav osutus ühtlasi auväravaks.

Poolaja kuludes haaras Tulevik initsiatiivi ning lõi 34. minutil viigi- ja vähem kui kaks minutit hiljem ka juhtvärava, kui trahvikastis olid ilusa meeskondliku söödumängu lõpetuseks täpsed Rainer Peips ja Raido Roman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles