Kõrgemäe tänavast saab suur joonistustander

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi ootab kõiki joonistamishuvilisi laupäeval Kõrgemäe tänavale end kriidijoonisega väljendama.
Viljandi rattaklubi ootab kõiki joonistamishuvilisi laupäeval Kõrgemäe tänavale end kriidijoonisega väljendama. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi rattaklubi ootab kõiki joonistamishuvilisi laupäeval Kõrgemäe tänavale end kriidijoonisega väljendama. Kirevatest piltidest saab meeleolukas tervitus sportlastele, kes laupäeva pärastlõunal järsust nõlvas üles peavad rassima.

Huvilised on laupäeval Kõrgemäe tänavale joonistama oodatud kella 12–15 teemal «Mina ja ratas». Joonistamiseks vajaminevad kriidid saavad soovijad ettevõtmise korraldajatelt Viljandi rattaklubist.

Klubi liikme Loit Kivistiku sõnul on vahvate piltidega kaetud tänav rõõmus tervitus sportlastele Viljandisse saabumise puhul. «Loodame sellega linnale nii kohalikus, aga miks mitte rahvusvahelises meedias tähelepanu tõmmata,» lisas Kivistik.

Balti Keti velotuuri neljandal etapil osalejad jõuvad laupäeval Viljandisse veidi enne kella 16. Kolmapäeval alanud rattavõistlusel osaleb14 riigist kakskümmend meeskonda enam kui saja sportlasega.

Ratturid ja neid saatev kolonn saabuvad linna Tartu tänavat pidi, sõidavad üles Kõrgemäe tänavalt, sealt edasi Posti, Mäe ja Tartu tänavat pidi järve äärde Ranna puiesteele, sealt mööda Pikka, Lossi ja Tartu tänavat Tallinna tänavale ning finišeeruvad lauluväljaku kõrval Tasuja puiesteel.

«Usun, et ratturite rassimine eriti just Kõrgemäe ja Pika tänava tõusul on väga efektne vaatepilt,» lausus Loit Kivistik ning kutsus linlasi sportlastele laupäeval kaasa elama ning joonistamishuvilisi noori ja vanu Kõrgemäele end ka loominguliselt väljandama.

«Tänavale joonistamiseks on luba küsitud,» kinnitas Kivistik. «Kutsume kõiki võistlusraja äärde jäävate majade omanikke üles sel päeval riigilippe heiskama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles