Miks oli Viljandi petangiplats nii palju kallim?

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi petangiplats on olemuselt Võhma omaga sarnane, kuid maksma läks see üle seitsme korra rohkem.
Viljandi petangiplats on olemuselt Võhma omaga sarnane, kuid maksma läks see üle seitsme korra rohkem. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel suvel on kaks Viljandimaa linna rajanud petangiplatsi. Viljandi kümne mängurajaga 600-ruutmeetrine plats läks maksma 16 011, Võhma kuue rajaga 416-ruutmeetrine plats aga kõigest 2200 eurot.

Et Viljandi petangiplats on Võhma omast vähem kui poolteist korda suurem, ent maksis üle seitsme korra rohkem, palus Sakala toimetus Viljandi linnavalitsusel selgitada, millest nii suur hinnaerinevus tuleneb. Linna pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalovi saadetud vastusest ilmneb, et suurte hinnakääride põhjust tasub otsida asukohast.

«Viljandi ranna petangiväljaku ehituse hinna kujundas eelkõige see, et tuli rajada korralik aluspinnas, mida on terve platsi ulatuses mitu kihti. Lisaks ehitati välja sademevee ärajuhtimise süsteem,» teatas Konovalov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles