Velotuuri jagub meie kanti kolmeks päevaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse Balti Keti velotuuri Viljandis lõppenud teisel etapil olid kaks kiiremat Belgia profimeeskonna BKCP-Powerplus liikmed. Neist teisena lõpetanud hollandlane David van der Poel on stardinimekirjas tänavugi.
Mulluse Balti Keti velotuuri Viljandis lõppenud teisel etapil olid kaks kiiremat Belgia profimeeskonna BKCP-Powerplus liikmed. Neist teisena lõpetanud hollandlane David van der Poel on stardinimekirjas tänavugi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile Leedu pealinnast Vilniusest alanud Balti Keti velotuur jõuab homme Viljandimaale Lilli küla juurde Eesti ja Läti piirile ning pärast Karksi-Nuia ümbruses ringikupatamist sõtkuvad ratturid Abja-Paluoja kaudu Pärnusse.

Laupäeval lõpetavad nad tuuri neljanda etapi Viljandi südalinnas, läbinud enne seda hulga kilomeetreid maakonna teedel.

Balti Keti velotuuri start anti eile Leedu parlamendihoone eest ja esimene etapp lõppes Panevėžyses. Täna sõidetakse teine etapp Riiast Siguldasse ning homme jõuavad ratturid Eesti pinnale: Valmieras algav etapp lõpeb suvepealinnas Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles