Kert Varik ja Erkki Kõiv tulid Balti meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Erkki Kõiv
Kert Varik ja Erkki Kõiv Foto: Marko Saarm / Sakala

Leedus Petrasiunai krossirajal sõideti enamiku masinaklasside Baltimaade motokrossi meistrivõistluste kolmas ja ühtlasi viimane etapp, kust Eesti krossisõitjad tõid ära meistritiitleid ja poodiumikohti.

Laupäeval hoolitsesid eestlaste parima tulemuse eest valitsevad külgkorvide Eesti meistrid Kert Varik ja Erkki Kõiv, kes edestasid avasõidus kaasmaalasi Margo Sonni ja Tanel Kõivu 8,5 ning lätlasi Modris Stellet ja Arturs Lintersit 16,7 sekundiga. Teises sõidus võtsid Varik ja Kõiv taas võidu Sonni ja Kõivu ees, aga seekord 15-sekundilise eduga. Kolmandaks sõitsid end avasõidu neljandana lõpetanud kohalikud Mantas ja Rytis Kišunas, kes jäid võitjatele alla juba 28,2 sekundiga.

Seega kuulus kahe sõidu kokkuvõttes kaksikvõit eestlastele, kelle järel lõpetasid etapi kolmandana leedulased Mantas ja Rytis Kišunas.

Karksi valla motomehed Kert Varik ja Erki Kõiv võitsid sellega Balti meistrimedali, sest ka kahel varasemal etapil olid nad võidukad. Margo Sonn ja Tanel Kõiv olid sarja kokkuvõttes samuti teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles