Laupäev, 23. august

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi lauluväljakul tuleb suursündmus  "Balti kett 25"
Viljandi lauluväljakul tuleb suursündmus "Balti kett 25" Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi huvikeskuses kell 8 hommikujooga

Männimäe külalistemaja aias kell 14 ja kell 18 Ugala teatri suvelavastus "Tuul pajuokstes"

Viljandi lauluväljakul kell 19.30 "Balti kett 25"

NÄITUSED

Viljandi linnaraamatukogu kojulaenutusosakonna arvutis ja kodulehel www.raamatukogu.viljandi.ee (rubriigis «Üritused») on virtuaalnäitus «Raamatud, mis on saanud filmideks». Trepihallis ja üldlugemissaalis saab homseni näha väljapanekut «Viljandlased Jaan Rieti fotodel», üldlugemissaalis 30. augustini ka «Palju õnne, Enn Kose!»: artiklid ja raamatud, mis annavad ülevaate Enn Kose loomingust näitlejana ja tööst Ugala teatri direktorina.Linnagaleriis on 19. augustini avatud Eesti maalikunstnike liidu näitus «Mäng». Lasteosakonnas on 30. augustini väljapanek origamist ja voltimisest «Paberist imed», kus on kasutatud Epp Johani töid. Tel 433 8660. Tallinna tänav 11/1.  

Sakala keskuse jalutussaalis on 20. augustini arhitektuurinäitus "Linnupuurid ja teised majad. Arhitekt Ott Puuraid«. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Kondase keskuses saab vaadata Paul Kondase loomingu püsiekspositsiooni Viljandi muuseumi kogust, lätlanna Irina Pilke päeviku joonistuste näitust ning Edmunds Jansonsi animatsiooni. 31. augustini on üleval Ameerika kollaažimeistri John Digby väljapanek «Looduse lood» ning Nurhayat Polati ebrunäitus «Vesi ja naine», samuti kirjastuse Valgus teatmeteoste illustratsioonid. 9. septembrini on Tea Tammelaane taburetinäitus «Taburet – kogutud kodutud». Pikk tänav 8, Viljandi.

Karksi valla kultuurikeskuse sinises saalis on 31. augustini üleval fotonäitus «Balti kett 25», teise korruse fuajees fotonäitus «Orhideed Eestimaa looduses». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Suure-Jaani külalistemajas on 29. septembrini näitus «Jüri Kask 65. Valik loomingust». Näha saab etteteatamisel telefonil 434 0035. Ilmatari tänav 3a.

Uku keskuse teisel korrusel saab näha Enn Loidi fotonäitust «Lumest lumeni». Tallinna tänav 41, Viljandi.

Kohvikus Day Off on Teet Lindma pastellmaalide näitusmüük. Ostjad toetavad üle-eestilist karikatuurivõistlust. Leola tänav 61, Viljandi.

Veski talu endises magasiaidas on avatud näitus "100 aastat käsitööd". Alumisel korrusel on väljapanek talupoja elamisest, teisel korrusel pitsid ja tikandid XIX sajandi algusest tänapäevani ning lapitehnika näitus. Eelneval kokkuleppel saavad lapsed näha taluloomi. Kolga-Jaani vald, Vissuvere. Info tel 5342 8267, Liivi Jurak.

Võhma vaba aja keskuses saab 5. septembrini vaadata Margot Laidonäri loodusfotonäitust. Avatud tööpäeviti kella 10–16. Kauba tänav 1.

Abja kultuurimaja väikeses saalis on 31. augustini karikatuurinäitus «Linlane naerab» ja fuajees «Marimekko - Soome disainiklassika». Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi muuseumis on 31. augustini iga päev kella 11–18 avatud näitus «Valmistatud Viljandis». Laidoneri plats 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles