Ränk liiklusõnnetus sunnib ülesõitudele tähelepanu pöörama

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto BMW läks õnnetuses pooleks, sõiduki tagasild lendas esiosast umbes 50 meetri kaugusele.
Sõiduauto BMW läks õnnetuses pooleks, sõiduki tagasild lendas esiosast umbes 50 meetri kaugusele. Foto: Joel Urbel / Sakala

Laupäeva õhtul juhtus Viljandi lähedal Pärsti raudteeülesõidul traagiline õnnetus, milles jätsid elu kaks inimest. Maanteeameti sõnul töötatakse kogu aeg selle nimel, et ülesõidukohtades õnnetuste arvu vähendada.

Ilma tõkkepuuta Pärsti ülesõidukoht, kus enne raudteed tuleb siiski peatuda, sai saatuslikuks kahele sõiduautos BMW viibinud inimesele, 27-aastasele Edwardile ja kaassõitjana autos olnud 35-aastasele Helenale. Sõiduauto hävis õnnetuse tagajärjel täielikult, selle tagasild oli lennanud umbes 50 meetri kaugusele metsa alla. Tallinnast Viljandi poole suundunud Elroni reisirongis oli õnnetuse hetkel umbes 70 sõitjat. Keegi neist viga ei saanud. Rong sai pidama õnnetuskohast hinnanguliselt 500 meetri kaugusel.

Turvalisuse suurendamise vajadust hinnatakse

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles