Viljandlased tõid kamaluga medaleid

, aerutamistreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi aerutaja Eve Külasalu teenis Eesti meistrivõistlustel kaks kulda kahesüstal ja tegi kaasa ka võidukal neljasüstasõidul. Ühesüstal sai ta hõbeda ja pronksi.
Viljandi aerutaja Eve Külasalu teenis Eesti meistrivõistlustel kaks kulda kahesüstal ja tegi kaasa ka võidukal neljasüstasõidul. Ühesüstal sai ta hõbeda ja pronksi. Foto: Kalev Heli

Aerutajate võistlushooaeg läheneb lõpule. Möödunud nädalavahetusel peeti Tallinnas Harku järvel aasta viimased Eesti rajasõidu meistrivõistlused ja viljandlastele jagus iga värvi medaleid.

Eesti täiskasvanute meistrivõistlusi alustati 200 meetri sprindi distantsiga. Oma esimene meistritiitel õnnestus tasku pista Eve Külasalul kahesel alusel koos Pärnu neiu Anette Baumiga. Ühesel paadil oli ta teine. Meeste ühekanuul sõitis ennast hõbemedalile Tanel Heli ja pronksile Madis Vitsut.

Kahestel paatidel saavutasid Madis ja Mihkel Vitsut teise koha ning Tanel Heli ja narvalane Roman Hozjainov olid kolmandad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles