Centrumi kaubanduskeskus hakkab kino tegema

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Centrumi kaubanduskeskus tahab mullu avatud hooneosale kino tarvis ühe korruse peale teha. Ülemisel pildil on näha, milline näeb maja Tallinna tänava poolne külg välja praegu, ning alumisel on esialgne kavand, milline see võiks olla pärast kavandatavate tööde lõppu.
Centrumi kaubanduskeskus tahab mullu avatud hooneosale kino tarvis ühe korruse peale teha. Ülemisel pildil on näha, milline näeb maja Tallinna tänava poolne külg välja praegu, ning alumisel on esialgne kavand, milline see võiks olla pärast kavandatavate tööde lõppu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandis koidab üle paljude aastate taas lootus, et elanikud saavad hakata käima oma kodukoha ligidal ajakohases kinos filme vaatamas.

Kui kõik laabub omanike plaanide kohaselt, saab kesklinnas tegutseva Centrumi kaubanduskeskuse mullu avatud juurdeehitis järgmiseks aastaks ühe korruse lisaks ning seal teeb uksed lahti kahe saali ja kuni 250 istekohaga kino.

«Tahame teha korraliku tänapäevase kino. Selles maailmas areneb tehnika väga kiiresti ja muutub aina kättesaadavamaks, olgu siis jutt ekraanidest või heliseadmetest, aga ka sisustusest ning kõigest muust, mis ühe õige kino juurde käib,» räägib Centrumi arendusjuht ja üks omanikke Riho Maisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles