Ruve Veski põrutas jälitajatelt eest

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallikrossi meistrivõistluste Vasalemma etapil klassis TouringCar võidutsenud Ruve Veski leidis selle kuulsusrikka ajalooga võistluspaiga oma autole väga sobiliku olevat.
Rallikrossi meistrivõistluste Vasalemma etapil klassis TouringCar võidutsenud Ruve Veski leidis selle kuulsusrikka ajalooga võistluspaiga oma autole väga sobiliku olevat. Foto: Aivar Kaljusaar

Rallikrossisõitjate tarvis taasavastatud võistluspaik Harjumaal Vasalemma karjääris osutus Viljandimaa mehele Ruve Veskile nii sobilikuks, et konkurendid pidid tema selja taga tolmupilves teed otsima.

Laupäeval peeti sellel kuulsusrikka minevikuga rajal Eesti meistrivõistluste neljas etapp. Kohal olid peaaegu kõik sarjas osalevad viljandimaalased, ent klassis TouringCar võidutsenud Ruve Veski oli neist ainus, kes pärjatute sekka jõudis.

Nagu paljud konkurendid, polnud ka Veski 1980-ndatel rajatud võistluspaigas enne sõitnud, sest juba kümmekond aastat polnud seal mõõduvõtte korraldatud. «Minu autole on see rada igati sobilik: kõva põhjaga ja väga kiire,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles