Tähelepanematus päädis liiklusõnnetusega

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevinäinud Volkswagen Passati juht ei märganud «Anna teed» märki ning sõitis külje pealt sisse peateel liikuvale Peugeot 2008-le.
Päevinäinud Volkswagen Passati juht ei märganud «Anna teed» märki ning sõitis külje pealt sisse peateel liikuvale Peugeot 2008-le. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile hilishommikul põrkasid Viljandis Posti ja Koidu tänava ristmikul kokku sõiduautod Volkswagen Passat ja Peugeot 2008. Arstiabi kummagi sõiduki juht õnneks ei vajanud.

Avarii põhjustas Passati juht, kes sõitis Koidu tänavalt Posti tänavale, andmata teed peateel liikuvale Peugeot’le ning põrutades selle juhipoolsesse külge. Kokkupõrge oli piisavalt tugev, et avada Peugeot’ külgmised turvapadjad. Ka päevinäinud Passati ninaosa sai arvestatavaid kahjustusi.

Peugeot’ roolis olnud Tiit Jürmann ütles, et Volkswagenit juhtinud naine  ei vähendanud ristmikule lähenedes kiirust ning sõitis tema autole hooga sisse. «Ta tunnistas ausalt üles, et ei näinud «Anna teed» märki,» rääkis Jürmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles