Purjus juhtide tabamine sõltub nende otsimisest

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei püüab joobes juhte puhumisreididel ning paneb korralikele liiklejaile südamele, et nood purjus tegelasi rooli ei laseks.
Politsei püüab joobes juhte puhumisreididel ning paneb korralikele liiklejaile südamele, et nood purjus tegelasi rooli ei laseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänavu seitsme kuuga on politsei Viljandimaal tabanud 147 roolijoodikut. Seda on küll paarikümne võrra mullusest vähem, aga põhjust rõõmustada ikkagi pole.

Lõuna prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Tõnu Kürsa ütles, et politsei on sel aastal pühendanud rohkem meetmeid joobes juhtide tabamiseks ja nende kõrvaldamiseks liiklusest.

«Seos läbiviidud kontrollide hulga ja tabatud roolijoodikute arvu vahel on ilmne,» tõdes ta. «Mida rohkem tähelepanu politsei joobes juhtide tabamisele pöörab ehk mida rohkem reide tehakse, seda suuremad on rikkujate tabamise võimalused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles