Juunioride kahene duubeldas kulla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronald Volt ja Taimo Priinits teenisid Eesti juunioride aerutamise meistrivõistlustel kuldmedali mõlemal kavas olnud kahekanuu distantsil.
Ronald Volt ja Taimo Priinits teenisid Eesti juunioride aerutamise meistrivõistlustel kuldmedali mõlemal kavas olnud kahekanuu distantsil. Foto: Kalev Heli

Viljandlased Ronald Volt ja Taimo Priinits võitsid laupäeval Pärnus peetud Eesti juunioride aerutamise meistrivõistlustel kahekanuul nii 1000 kui 200 meetri distantsi.

Mõlemal suutsid Kalev Heli hoolealused edestada narvalasi Dmitri ja Artjom Fjodorovi. 200 meetri sõidus oli viljandlaste edu üle kahe sekundi ja pikemal võistlusmaal ligi 12 sekundit.

Ühekanuul meie poistel võita ei õnnestunud. Küll aga osutus nelja medaliga üheks tänavuste meistrivõistluste edukamaks aerutajaks Ronald Volt. Kahekanuu kuldade kõrvale võitis ta ühekanuul kaks hõbedat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles